torsdag 16 augusti 2012

Vad nu, Två Milo!?

Ja, så sant som det låter. Nu är det två Milo i familjens hem.
I alla fall för en vecka.

Det finns nämligen en annan Milo som bor nästan granne med oss. Han är en snäll 9 år (63 hundår) gammal Golden Retriever som tycker om alla.

När min mamma frågade Milos matte om hon kunde ta med honom medan hon promenerade med lilla Milo så upptäckte vi att lilla Milo följde allt stora Milo gjorde, vilket var såklart jättebra eftersom att stora stora Milo är så snäll och väluppfostrad (och galen i godis ;-).

Sedan dess har han följt med på många promenader, och när Milos matte och husse skulle åka bort en vecka tackade vi med glädje ja när de frågade oss om vi kunde passa honom.

Nu är de bästa vänner trots att de är varandras raka motsatser, t.ex:

Stora Milo är:

- Lugn 
- Leksaker är ganska roliga
- Sover gärna (utomhus helst)
- Leka i skogen är okej

Lilla Milo är:

- Pigg
- Leksaker äger! (särskilt bollar!)
- Sover bara när han är trött 
- Leka i skogen är jättekul!

Trots allt så har de en sak gemensamt, de älskar godis och mat!

Vi kommer absolut att sakna stora Milo när han inte är här, han har varit en jättebra kompis och förebild till lilla Milo. Det har varit en jätterolig vecka. Och när båda Milo är tillsammans så är Lilla Milo mycket lugnare (hoppas att han fortsätter så medan den andra Milo inte är här ;-)

Här får ni se några bilder vi har tagit!


























2 kommentarer:

  1. Hej Clara! Blogga mera! Jag vill så gärna höra hur allt går. Clover fick 9st valpar för en vecka sedan, så Milo har nu 9st syskon till :)

    SvaraRadera